Alutec lasiterassit Oulu

Terassilasitus Oulussa ja lähikunnissa

Lasiterassi on kodin viihtyisin tila

Terassilasitus esteettömällä näköalalla

Unelmoitko terassista, josta voit ihailla ympäröimää maisemaa täysin esteettä? Valintasi on silloin pystypuitteeton ALUTEC 5 . Suomen ensimmäisessä pystypuitteettomassa ja sivuille limittäin liukuvassa terassilasituksessa  ei ole lainkaan häiritseviä karmeja tai muita näköesteitä. Saat nauttia pihan tai puutarhan näkymästä kaikessa rauhassa – säältä suojassa!

Asennamme terassilasitukset Oulussa ja lähialueilla.

Alutec terassilasitukset ja parvekelasitukset Ouluun ja lähikuntiin asennettuna

Hyödynnä talven tarjoushinta terassilasituksista!

Terassi- ja parvekelasitukset alentavat lämmityskustannuksia!

Kerrostaloasunnon lämmityskuluja voi tutkitusti [*] pienentää lasittamalla parvekkeen. Suomalaisessa asuinkerrostalossa parvekelasituksen aiheuttama säästö lämmitysenergiassa on tutkimuksen mukaan keskimäärin 5,9%.

*Kimmo Hilliaho, Energy Saving Potential and Interior Temperatures of Glazed Spaces, väitöskirja Tampereen teknillinen yliopisto, 2017

Myös terassilasitus toimii puskurina kylmälle ulkoilmalle. Lasitettu terassi voi siis tuoda energiasäästöjä omakotitaloon.

Lasitus pidentää lisäksi terassin käyttöikää suojaamalla rakenteita ja kalusteita.

Tiivis ja moderni terassilasitus

Pystypuitteellinen Alutec Dense -lasitus terassille takaa sateettoman pation täydellisellä tuulensuojalla. Kaipaatko terassilta hyvää sään suojaa? Alutec Dense on äärimmäisen tiivis terassilasitus, joka pitää pation myös pölyttömänä pidempään ja eristää äänet terassin ulkopuolelle. Siisti ja rauhallinen terassi tuo arkeesi mukavuutta!

Asennamme terassilasitukset Oulussa ja lähialueilla.

Varma ja kestävä lasitus patiolle

Alutec-terassilasitukset ovat CE-merkittyjä, testattuja ja laadukkaita tuotteita, jotka on tehty Suomessa. Meillä on lasi- ja alumiinirakentamisesta yli 40 vuoden kokemus.

Säänkestävät ja laadukkaat tuotteemme ovat huoltovapaita: tuotteemme on suunniteltu niin, ettei niitä tarvitse normaalikäytössä huoltaa erikseen. Tuotteet kestävät sään lisäksi aikaa – sekä rakenteeltaan että muotoilultaan.

Terassilasituksemme on taatusti helppokäyttöinen ja toimintavarma. Tuotteemme toimivuus ja turvallisuus on testattu niin VTT:n toimesta kuin käytössäkin tuhansia kertoja.

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
040 0923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa