Alutec lasiterassit Oulu

Terassilasitus Oulussa ja lähikunnissa

Lasiterassi on kodin viihtyisin tila

Terassilasitus esteettömällä näköalalla

Unelmoitko terassista, josta voit ihailla ympäröimää maisemaa täysin esteettä? Valintasi on silloin pystypuitteeton ALUTEC 5 . Suomen ensimmäisessä pystypuitteettomassa ja sivuille limittäin liukuvassa terassilasituksessa  ei ole lainkaan häiritseviä karmeja tai muita näköesteitä. Saat nauttia pihan tai puutarhan näkymästä kaikessa rauhassa – säältä suojassa!

Asennamme Premium-terassilasitukset Oulussa ja lähialueilla. Kysy Premium-kampanjahinnoista!

Tiivis ja moderni terassilasitus

Pystypuitteellinen Alutec Dense -lasitus terassille takaa sateettoman pation täydellisellä tuulensuojalla. Kaipaatko terassilta hyvää sään suojaa? Alutec Dense on äärimmäisen tiivis terassilasitus, joka pitää pation myös pölyttömänä pidempään ja eristää äänet terassin ulkopuolelle. Siisti ja rauhallinen terassi tuo arkeesi mukavuutta!

Asennamme terassilasitukset Oulussa ja lähialueilla.

Alutec Premium terassilasitus

Helpompaa terassielämää integroiduilla verhoilla

Pystypuitteellisen Alutec Premium -lasituksen laadukkaat vekkiverhot liukuvat lasituksen mukana, eikä niitä tarvitse siirrellä erikseen pois avatun kulkuväylän tieltä.

Premium-​lasituksella saat luotua terassistasi täydellisen rauhoittumispaikan, suojassa katseilta ja ympäristön hälinältä.

Tiivis lasitus suojaa terassia tehokkaasti siitepölyltä, roskilta ja sateelta. Terassista on mahdollista nauttia rauhassa itikoilta ja liikenteen melulta.

Asennamme Premium-terassilasitukset Oulussa ja lähialueilla.

Varma ja kestävä lasitus patiolle

Alutec-terassilasitukset ovat CE-merkittyjä, testattuja ja laadukkaita tuotteita, jotka on tehty Suomessa. Meillä on lasi- ja alumiinirakentamisesta yli 40 vuoden kokemus.

Säänkestävät ja laadukkaat tuotteemme ovat huoltovapaita: tuotteemme on suunniteltu niin, ettei niitä tarvitse normaalikäytössä huoltaa erikseen. Tuotteet kestävät sään lisäksi aikaa – sekä rakenteeltaan että muotoilultaan.

Terassilasituksemme on taatusti helppokäyttöinen ja toimintavarma. Tuotteemme toimivuus ja turvallisuus on testattu niin VTT:n toimesta kuin käytössäkin tuhansia kertoja.

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
0400 923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Sampo Rönkkö / Myynti
040 637 6634
sampo.ronkko@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa