Tällä omakotitalon parvekkeella on Alutecin tolpaton kaide ja sen päällä Alutec 5 -pystypuitteeton lasitus.

Parvekelasitus Oulussa ja lähikunnissa

Lasitettu parveke on kodin valopilkku!

Asennamme Alutec 5 -lasitukset parvekkeelle Oulussa ja lähikunnissa

Parvekelasitus tuo arkeen ripauksen ylellisyyttä

Maksimoi näköalasi parvekkeelta, ja ihaile maisemia vaikkapa aamukahvilla! Pystypuitteeton ja sivuille limittäin liukuva ALUTEC 5 -parvekelasitus mahdollistaa esteettömän näkyvyyden.  Helppokäyttöisen lasituksen pystyy halutessaan aukaisemaan kummasta päästä tahansa, tai vaikka keskeltä, ja liu´uttamaan sivuille.  Lasitus ei siis avattaessa vie tilaa parvekkeen sisäpuolelta. Tästä syystä ALUTEC 5 on loistava vaihtoehto pienellekin parvekkeelle.  Puitteeton parvekelasitus avaa eteesi laajan näkymän kotipihasta, tai vaikkapa järvenselästä – sijainnistasi riippuen.

Asennamme parvekelasitukset kaikkialle Oulun seudulla.

Asennamme Alutec 3 parvekelasitukset kaikkialla Oulun seudulla

Parvekelasitus helppokäyttöisellä mekanismilla

Kun haluat lasitetun parvekkeen mukavuudet kätevällä lukitusmekanismilla, valintasi on varma ja kätevä ALUTEC 3. Lasitus aukeaa kuin ovi ja kääntyy parvekkeen sisälle, minkä jälkeen lasit voi yksitellen liu´uttaa parvekkeen sivuseinälle. Mekanismi takaa hyvät tuuletusominaisuudet. ALUTEC 3 -parvekelasitus on toimiva valinta, kun haluat kestävät ja käytännölliset parvekelasit.

Asennamme parvekelasitukset Oulussa ja lähikunnissa.

Varma ja kestävä lasitus parvekkeelle

Alutec-parvekelasitukset ovat CE-merkittyjä, testattuja ja laadukkaita tuotteita, jotka on tehty Suomessa. Meillä on lasi- ja alumiinirakentamisesta yli 40 vuoden kokemus.

Säänkestävät ja laadukkaat tuotteemme ovat huoltovapaita: tuotteemme on suunniteltu Suomen oloihin niin, ettei niitä tarvitse normaalikäytössä huoltaa erikseen. Tuotteet kestävät sään lisäksi aikaa – sekä rakenteeltaan että muotoilultaan.

Parvekelasituksemme on taatusti helppokäyttöinen ja toimintavarma. Tuotteemme toimivuus ja turvallisuus on testattu niin VTT:n toimesta kuin käytössäkin tuhansia kertoja.

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
0400 923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Sampo Rönkkö / Myynti
040 637 6634
sampo.ronkko@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa