lasiterassi jokimaisema alutec

Terassi ympärivuotiseen käyttöön Oulujoen rantamaisemiin

Tämä mahtava koti ja sen lasitetut terassit sijaitsevat Oulujoen rannalla upeissa maisemissa. Siellä niistä nauttivat talossa asuva pariskunta sekä heidän vieraansa.

Alutec 5 –pystypuitteetonta lasitusta on terassi- ja parvekelasituksena yhteensä reilu 70 metriä. Lasitettujen terassien viihtyvyyteen on panostettu. Niissä on hormilliset tulisijat ja myös mahdollisuus lattialämmitykseen. Tulisijat lämpiävät oman metsän koivuhaloilla.

Monessa yritystoiminnassa mukana oleva talon isäntä saunottaa yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan ulkosaunassaan ympäri vuoden.

” Saunaan mennessä kun laittaa tulet takkaan, on lasitettu terassi mukavasti lämmennyt siihen mennessä, kun sinne halutaan tulla vilvoittelemaan.”

Katettu ja esteetön kulku tiloista toiseen

Viihtyvyyden lisäksi lasituksilla on turvattu esteetön kulku tiloista toiseen. Päärakennusta ja ulkosaunaa yhdistää Alutec Vista –terassikatto, johon on yhdistetty Alutec 5 –terassilasitukset. Näin rakennusten väliin on saatu suojaisa, katettu käytävä. 70 vuoden iän ylittänyt yrittäjä on rakennuttanut talon sillä ajatuksella, että hän saa asua siinä niin pitkään kuin mahdollista.

”Lasitetun käytävän avulla pääsen toivottavasti kulkemaan ulkosaunalle myös talvisin elämän ehtoopuolelle asti.”

Lasikaiteella turvallisuutta

Porealtaalle kulkua turvaa Alutecin Elegance-lasikaide, ja sama kaide löytyy myös päärakennuksen parvekkeelta. Talon asukkaat ovat olleet tyytyväisiä Alutecin tuotteisiin ja terassilasitusten vaivattomaan liikuteltavuuteen sekä esteettömään näkymään.

”Päärakennuksen yhteydessä olevalla 30 neliön lasitetulla terassilla tulee oleskeltua todella paljon. Siinä on mukava katsella Oulujoen virtausta.”

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
0400 923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Sampo Rönkkö / Myynti
040 637 6634
sampo.ronkko@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa