Sanaksenahojen kokemuksia Alutec Lasiterasseista

Pation käyttöaika piteni terassilasitusten avulla

Sanaksenahojen kaksilapsisen perheen patiolla on todistetusti ollut 20 astetta lämmintä kevätauringossa ja yhtäaikaa vielä kunnon luminietokset pihassa. Alutec Lasiterassien asiakaspalvelu ja asennus saivat Tupoksessa asuvilta Sanakseahoilta kiitosta.

Haaveissa iso patio lasituksineen

Limingan rajalle Tupokseen talonsa rakentaneet Teemu ja Vuokko Sanaksenaho haaveilivat jo rakennusvaiheessa isosta lasitetusta terassista. Reilu kahdenkymmenen neliön L-mallinen patio rakennettiin heti, mutta lasitukset hankittiin myöhemmin.

”Alutecin hinta-laatusuhde on kohdillaan. Otimme useammilta toimijoilta tarjouksia terassilasituksesta. Muiden toimijoiden kanssa olisimme joutuneet tekemään kompromisseja, mutta Alutecilta saimme juuri sellaisen terassin kuin halusimmekin.”

Vuokko Sanaksenaho
Sanaksenahojen terassilla on Alutec 5 -pystypuitteeton terassilasitus
Sanaksenahojen patiolla on Alutec 5 -pystypuitteeton terassilasitus. Terassin koko etuosa aukeaa, toisessa tuulisemmassa sivussa on kiinteät lasit.

Kun lasitusta lähdettiin toteuttamaan, oli Sanaksenahoilla vielä rakennusprojekti hyvin mielessä. Vuokko kertoo, että oli ihanaa saada asiantuntevaa, rentoa ja mukavaa palvelua välillä raskaankin rakennusurakan jälkeen.

”Positiivisena asiana jäi mieleen, että Alutec Lasiterasseilta sai aina jonkun kiinni, kun tarvitsimme apua. Olimme erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluun ja asennukseen.”

Vuokko Sanaksenaho

Lasitetusta patiosta tuli yksi lisähuone, jonka käytöstä nauttii koko perhe

Lasitukset asennettiin kovassa ukkosmyrskyssä, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. Nyt koko Sanaksenahojen perhe nauttii pation käytöstä yhtenä lisähuoneena. Siellä syödään yhdessä ja vieraiden kanssa, seurataan lemmikkikanojen puuhia pihalla, hengaillaan riippukeinussa ja katsellaan jopa televisiota.

Lasitetulla patiolla Sanaksenahot ovat suojassa viimalta ja sääskiltä
Sanaksenahojen patio sijaitsee tuulisella paikalla Tupoksen lakeuksilla. Lasitus suojaa sekä viimalta että sääskiltä.

Sanaksenahot ehtivät asua kodissaan myös ilman lasitusta. Siksi he ovat hyvin huomanneet lasituksen hyödyt patiolla. Lunta on vielä keväällä maassa, kun patio otetaan käyttöön. Siellä on todistetusti ollut jo 20 astetta lämmintä, vaikka pihassa on ollut vielä kunnon kinokset. Kesällä patiolla juodaan aamukahvit ja kasvatetaan tomaatteja. Talvella taas nautitaan kausivalojen ja kynttilöiden tuomasta tunnelmasta.

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
0400 923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Sampo Rönkkö / Myynti
040 637 6634
sampo.ronkko@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa