Alutec Lasiterassti kokemuksia: Heikkiset saivat lasipatiolla yhden lisähuoneen lisää

Lasipatiolla saatiin yksi viihtyisä huone lisää

Oulun Kivikkokankaalla asuvat Heikkiset halusivat laajennetulle terassilleen suojaisan lasitetun ulkotilan, josta voisi nauttia pitkälle syksyyn. Alutec Lasiterassien asiantunteva palvelu sai kiitosta ensitapaamisesta loppuun asti.

Lasiterassilla nautitaan sadepäivistä ja ukkosesta

Heikkiset hankkivat kokonaisen lasipation liukulasituksineen ja kattoineen Alutec Lasiterasseilta. Vertailujen jälkeen hinta ratkaisi toimittajan valinnan.

”Jätimme netissä Alutec Lasiterasseille tarjouspyynnön. Seuraavaksi sieltä tuli asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelija ottamaan mittoja terassista. Kävimme yhdessä läpi meidän toiveemme ja päädyttiin toimivaan ratkaisuun. Myös asennusvaihe sujui nopeasti ja asennuksesta tulleet sotkutkin siivottiin. Työn jälki oli hyvää. Asiakaspalvelu oli kiitettävää ensitapaamisesta loppuun asti.”

Mika Heikkinen
Heikkisten lasiterassissa on Alutec Vista -alumiinirunko ja lasikatto, sekä Alutec 5 -pystypuitteettoman terassilasitukset.

Lasiterassi on käytössä lähes päivittäin

Lasipatio on kuin yksi huone lisää. Se on voitu sisustaa vapaasti, kun oleskeluryhmä ja materiaalit ovat lasitusten ansiosta säältä suojassa. Terassilla luetaan kirjaa mukavasti sohvan nurkassa, katsellaan ukkosta ja nautitaan tunnelmavalaistuksesta syksyn pimeinä iltoina. Viikonloppuisin siellä myös juodaan usein kahvit ja syödään aaamupala.

”Oulussahan tulee aina. Patiolla ei varmaankaan tulisi oltua yhtä paljon ilman lasituksia. Nyt lasitus antaa suojaa tuulelta. Kuumina kesäpäivinä puolestaan talon sisätilat eivät lämpene niin paljon, kun olohuonetta vasten oleva lasipatio blokkaa lämpöä.”

Mika Heikkinen

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhtyedenottopyyntö
Kotitalousvähennys lasipatiosta - asennukset Oulun alueella

Kotitalousvähennys

Kun teetät terassilasituksen, parvekelasituksen tai valmisterassin meillä, voit vähentää verotuksessa osan remonttikuluista  kotitalousvähennyksenä.

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
0400 923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Sampo Rönkkö / Myynti
040 637 6634
sampo.ronkko@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa