Haemme vakituiseen työsuhteeseen Oulun tiimiimme lasiterassien myyjää!

Lasiterassien myyjänä olet toteuttamassa Oulun alueen asukkaille heidän toiveidensa mukaisia lasiterasseja. Tuotevalikoimassamme on paljon vaihtoehtoja, joilla voidaan toteuttaa pienemmät ja suuremmat lasiterassit asiakkaan toiveiden ja teknisten toteuttamisvaihtoehtojen mukaan. Työ on monipuolista ja liikkuvaa. Osa työstä tehdään uudella toimistollamme Marmoritiellä ja osa asiakkaiden luona ympäri Oulun seutua. Joustavat työajat mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhdistämisen, asiakkaiden toiveet huomioiden. Myyntityössä huolehdit asiakassuhteesta myynnistä jälkimarkkinointiin asti.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisia työtehtäviä ja mukavia asiakaskohtaamisia
  • vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisössä
  • vakavaraisen perheyrityksen työnantajana
  • kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu takuupalkasta ja myyntiprovisiosta
  • koulutuksen tehtävään
  • käyttöösi nykyaikaiset ohjelmistot
  • kattavan työterveyshuollon
  • E-passin liikunta- ja hyvinvointiedulla
  • laajan vapaa-ajanvakuutuksen

Etsimme joukkoomme tuloshakuista myynnin ammattilaista. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta kuluttajamyynnistä, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja perustason tietotekniset taidot. Sinulla tulee lisäksi olla ajokortti ja oma auto. Aikaisempi kokemus terassi- ja parvekelasitusmyynnistä sekä tekninen osaaminen katsotaan eduksi. 

Alutec yrityksenä 

Olemme 44 -vuotias alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut perheyritys. Valmistamme terassi- ja parvekelasituksia jälleenmyyntiverkostollemme, sekä Oulun Alutec Lasiterasseille, joka palvelee kuluttaja-asiakkaita Oulun seudulla. Tehtaamme sijaitsevat Ylivieskassa ja meillä on lisäksi toimipisteet Oulussa, Vantaalla ja Nokialla. Lasiterassien lisäksi toteutamme projekteja rakennusliikeasiakkaillemme ympäri Suomen. Liikevaihtomme oli viime vuonna n. 21 miljoonaa euroa. 

Lähetä hakemus pikimmiten osoitteeseen marko.nivala@alutec.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa: 
Marko Nivala 
Liiketoimintajohtaja 
+358 40 670 2362

Alutec Lasiterassit Oulu

Terassilasitus ja parvekelasitus

Marmoritie 9
90620 Oulu

Y-tunnus 3102529-4

Markku Rompasaari / Myynti
040 0923 745
markku.rompasaari@alutec.fi

Alutec Lasiterassit Oulu somessa

Alutec Oy somessa